X
تبلیغات
رایتل

علم با ما

وبی برای همه

یکشنبه 11 اسفند 1392 ساعت 21:01

گوریل

گوریل ها بزرگ ترین میمون های بی دم اند . این جانوران موجودات نر خویی هستند که به صورت گروه های خانوادگی و به رهبری یک نر بزرگ زندگی می کنند . وقتی ماده های جوان به سن زادوولد می رسند گروه راترک می کنند وگروه دیگری تشکیل می دهند . نر های جوان هم گروه را ترک می کنند ، ولی تا وقتی که یک گروه جدید تشکیل دهند ، ممکن است چند سالی تنها بگردند .گوریل ها هر روز صبح زود (در حدود ساعت 6صبح) بیدار می شوند ودست جمعی به دن بال غذا می گردند. از حدود 10 صبح تا 2بعد از ظهر استراحت می کنند. سپس به جنگل می روند وتا غروب (در حدود 6بعد از ظهر)بازهم به دنبال غذا می گردند.گوریل ها در لانه هایی از شاخه که روی زمین می سازند یا در قسمت های پا یین درخت ها می خوابند .ان ها هر روز

 لانه ی جدید ی می سازند.به ندرت  پیش می اید که گوریل ها در طول روز بیش  از یک کیلو متر راه بروند ، چ.ن برگ ها و جوانه هایی که غذا ی اصلی ان ها ست به فراوانی در جن گل های که در ان ها زندگی می کنند وجود دارد .امروزه گوریل ها به دلیل شکار بی رویه وتخریب  جنگل های بارانی ، بسیار کمیاب اند.کمتر از 400 گوریل کوهی در طبیعت باقی مانده .
                        مشخصات

                                              

پراکندگی
جنگل های گرم سیری در غرب افریقای زئیر،روانداوکاندا
اندازهقد تا1/75 پهنای دست2/75 وزن275 کیلو
تعداد فرزند1
طول عمردر طبیعت تا50سال
زیر شاخهمهره داران
ردهپستان داران
راستهنخستیان
تعداد گونه
1

            

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک : عدم نمایش ایمیل بعد از درج
وب/وبلاگ :
      
target="_blank" title=